Spelvärlden kokar i september och Speccat resonerar runt facklig organisering bland spelutvecklare såväl som Pewdiepies senaste klavertramp och Campo Santos nyttjande av copyrightlagar på Youtube. Vi har också kollat på några av höstens spelevent: vi listar några av höjdpunkterna från Nintendo Direct, Tommy har bevakat Sonys presskonferens på Tokyo Game Show och Elisabeth har testat några av höstens och vinterns mest efterlängtade spel på Comic Con i Stockholm.

Höstens spelsläpp fortsätter och i detta avsnitt är det dags att avhandla lite Metroid: Samus Returns, men främst av allt Destiny 2. För ändamålet har vi bjudit in en bekant podcastgäst, Mikael, som har klockat fler timmar i Destiny än vi vågar räkna. Med hans utmärkta expertis pratar vi om vad som gick fel med Destiny, förväntningarna inför uppföljaren, Niklas perspektiv som förstagångsspelare och vad Bungie har levererat i och med Destiny 2. Mycket nöje!

Spel som avhandlas: Life is Strange: Before the Storm, Firewatch, Earth Defense Force 5, Dragon’s Crown Pro, 13 Sentinels: Aegis Rim, Monster Hunter World, Xenoblade Chronicles 2, Super Mario Odyssey, Shadow of War, Detroit: Become Human, Ni No Kuni II: Revenant Kingdom, Assassin’s Creed: Origins, Metroid: Samus Returns, Destiny 2

Speccat finns även på iTunes.

Och du kan även ladda ner avsnittet här.

Speccat är en podcast om spel och allt runtomkring. Elisabeth, Niklas och Tommy lättar hjärtat varannan vecka om alla sorters spel: nya, gamla, digitala, analoga, kompetitiva och existentiella.

Inga fler artiklar