Speccat samlas igen för att spela in det fyrtiofjärde avsnittet och vi börjar med att titta tillbaka på vår medverkan i Skräckafton och vårt korta nedslag i Supermassive Games mobilthriller Hidden Agenda. Vi spekulerar också i vad Bungie har i kikaren för att lyckas styra upp den upprörda situationen i Destiny 2. Elisabeth har spelat Iron Chef-tolkningen Battle Chef Brigade och svenskutvecklade nazistskjutaren Wolfenstein II: The New Colossus. Niklas försöker stoppa tragedin från att hända i Last Day of June, medan Tommy lajvar mobbare i visual novel-spelet Root Letter.
Slutligen tar vi ut julen i förskott – det är dags att inviga Speccat Secret Santa! Panelmedlemmarna har gått ihop för att ge varandra ett nytt spel som de förhoppningsvis inte spelat tidigare, och som måste spelas och recenseras i nästa avsnitt. Det ultimata beviset på om Elisabeth, Tommy och Niklas har varit snälla eller stygga i år… Mycket nöje!

Spel som avhandlas: Hidden Agenda, Destiny 2, Battle Chef Brigade, Last Day of June, Root Letter, Wolfenstein II: The New Colossus

Speccat finns även på iTunes.

Och du kan även ladda ner avsnittet här.

Speccat är en podcast om spel och allt runtomkring. Elisabeth, Niklas och Tommy lättar hjärtat varannan vecka om alla sorters spel: nya, gamla, digitala, analoga, kompetitiva och existentiella.

Inga fler artiklar