Om oss

Vill ni komma i kontakt med oss så gör ni det lättast genom att langa iväg ett mejl till oss på redaktion@2up.se – oavsett om ni bara vill säga hej, har ett intresse att skriva för sajten eller frågor som rör annonsering.

2up.se bildades när vår lilla armé beslutade oss för att satsa på eget håll efter att ha skrivit om spel i drygt två år för Värmlands Folkblad.

Vi drunknade i andra underhållningsformer som ansågs vara mer kulturella. Spel är inte längre något som ska gömmas – det är en livsstil och underhållning värd all utrymme det kan få.

Vi jobbar väldigt begränsat, men brinner för det vi gör. Vi har inga målsättningar eller ambitioner förutom att vi alltid vill vara på banan och hålla oss aktuella. På 2up.se testar vi alltid det senaste och delar med oss av våra personliga spelupplevelser.

När vi recenserar utgår vi ifrån den här betygskalan. 1 = inte spelbart, 2 = Uruselt, 3 = Dåligt spel, 4 = Mer dåligt än bra, 5 = Mediokert, 6 = Godkänt, 7 = Bra, 8 = Mycket bra, 9 = Mästerligt, 10 = Legendariskt.