Fightingnybörjare härjar på ny Youtube-kanal

2017 har varit mitt bästa spelår någonsin. Så varför inte avsluta året med att öppna en helt ny Youtube-kanal?

På kanalen kommer jag att posta spelvideor från alla möjliga genrer. Det enda de kommer att ha gemensamt är det sällan är de allra senaste spelen, de som alla andra spelar just nu, utan jag kommer att gå en bit tillbaka i tiden och hitta guldkorn att gå loss på.

Mitt första spelprojekt kallar jag En Fightingnybörjares Dagbok. Det är den klassiska frågan – ”kan en riktigt usel fightingspelare bli en riktigt halvbra fightingspelare, som i alla fall inte gör bort sig online?” Om man tränar rätt, får rätt råd från rätt personer och lägger ner sin själ i det?

Jag inleder resan från usel fightingspelare mot trädtopparna med att ge mig i kast med mitt favoritfightingspel Ultra Street Fighter IV. Kommer jag att förstå vilken karaktär jag borde spela med? Kommer jag att kunna få iväg någon superattack under en match? Eller kommer datorn att förnedra mig även på låg svårighetsgrad? Och kommer jag någonsin att våga mig ut online för att möta mänskligt motstånd, men risken att bli förnedrad i ringen?

Följ med på den spännande resan på Albumpojkens Youtube-kanal. Hittills finns tre delar uppe:

 

Inga fler artiklar