Speccat myser och diskuterar rivaliserande multiplayerspel: gör aktörerna PlayerUnknown’s Battlegrounds rätt i att utreda konkurrenten Farpoint för plagiat, och är Warframe allt som Dewstiny 2 misslyckas med att vara? Vi spekulerar också i när generation 3 av Pokémon GO landar i mobilerna och framtiden för loot boxes.

Vi går vidare med att redovisa våra fortsatta intryck av spelen vi påbörjade i förra avsnittet. Niklas grindar på i Divinity: Original Sin 2 och Elisabeth kämpar med sista bossen i Cuphead. Tommy har hittat en perfekt avkoppling i YS VIII: Lacrimosa of Dana och vi har smakat lite på kort- och brädspelshybriden Culdcept Revolt.

Mycket nöje!

Spel som avhandlas: Overwatch, PUBG, Fortnite, Pokémon GO, Destiny 2, Warframe, Dishonored: Death of the Outsider, Divinity: Original Sin 2, Culdcept Revolt, Ys VIII: Lacrimosa of Dana, Cuphead, Quake Champions

Speccat finns även på iTunes.

Och du kan även ladda ner avsnittet här.

Speccat är en podcast om spel och allt runtomkring. Elisabeth, Niklas och Tommy lättar hjärtat varannan vecka om alla sorters spel: nya, gamla, digitala, analoga, kompetitiva och existentiella.

Inga fler artiklar